Nem rég lett kész a kenyerem
2006.10.07. 22:53 marisomm
8 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://marisom.blog.hu/api/trackback/id/tr466203970
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
margit2 2006.10.07. 22:58:31
Húúú!... Ez nagyon szép lett!... Jénayban sütötted? :-)
marisom 2006.10.07. 23:02:05
ma vettem egy olasz tálat és azt avattam fel ilyen kis peremű még nem volt.Egyébként Böbsi chilis kenyere után csak itt pont nem látszik benne a chili
margit2 2006.10.07. 23:23:48
Chilis kenyeret már én is sütöttem... :-)
klikk 2006.10.07. 23:41:10
Mekkora! Mennyi lisztből készült? Milyen sütőtál?
klikk 2006.10.07. 23:41:27
Kerámia?
marisom 2006.10.08. 06:13:35
Argentin chilis kenyér /Marion/
50 dkg finom liszt
1,8 dkg élesztő
1 k.k búzakovászpor (szerintem el is hagyható, de akkor nővelni az élesztőt)
2 k.k síkér
2 k.k só
1 t.k őrölt kömény
1 fél chili paprika kimagozva, apróra összevágva
3 dundi fokhagyma jó apróra összevágva
3 dl tej + 1 e.k
kovászporom nem volt én nem használok ilyeneket.
A sütőtálat tegnap vettem a metróba, kerámia .
marisom 2006.10.08. 06:14:47
Böbsitől hoztam el, nagyon finom, érdemes kipróbálni
Böbsi 2006.10.08. 09:40:56
Mariska, ez álom szép!!! Én már nagyon régen nem sütöttem a sütőben kenyeret, kicsit szégyellem is magam, de gépbe gyorsabb, de nem finomabb!! :-))
