Böbsinél láttam, én is elkészítettem, én a pudingot nem szeretem ezért egy kicsit átalakítottam, gőz fölött tojás és cukor habosra felfőzve ez lazította a gesztenyét és aroma helyett rum és a tésztát is kicsit meglocsoltam, rendkivül finom könnyű habos krémet kaptam. OKÉ féltart.tejszínt használtam, tetejére olvasztott csokit locsoltam. Elmondhatom tényleg nagyon finom ünnepi sütemény.
2006.11.05. 20:25 marisomm
4 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://marisom.blog.hu/api/trackback/id/tr856203756
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
p.zsizsu 2006.11.05. 20:34:16
Szia Mariska!
Nagyon guszta lett a sütid.
A felvert tejszín nem esik össze?
klikk 2006.11.05. 20:41:45
Igazán remek! Adjunk neki nevet! :-)
margit2 2006.11.05. 20:48:42
Szia Maris!
A te sütid is igen gusztán néz ki! Valóban ünnepi süti lesz! :-)
marisom 2006.11.05. 20:51:00
Szia Zsizsu!Este fogyott el az utolsó, nem volt gond vele, ha sikerül jól felverni, de ha nem verődik fel rendesen akkor aztán :(