Készíts durum lisztből széles metéltet, olíva olajon pirítsd egy kicsit a diót, sózzad, borsozd, öntsd fel tejszínnel, adjál hozzá összenyomott fokhagymát, dobjál a szószba darabka sajtot reszelve,és végül a kifőzött tésztával keverd össze, reszeljél rá kedvedre parmezánt, és jó étvággyal fogyaszd el. Ez volt a mai ebédünk, nagyon finom volt.
2012.11.28. 22:01 marisomm
6 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://marisom.blog.hu/api/trackback/id/tr126202337
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
evimami 2012.11.29. 13:14:31
Számomra finom....
margit2 2012.11.29. 15:21:45
Hú ez nagyon jól hangzik!... Éppen ma pucoltunk 1,5 kg diót délelőtt... a sütésekhez gondoltam.... de talán egyszer ezt is kipróbálom egy kisebb mennyiséggel. Szerintem nekem is ízlene. %razz%
marisom 2012.11.29. 16:49:57
Dédike számomra is az volt.
marisom 2012.11.29. 16:51:55
Margit neken nagyon bejön, dió meg van, kicsi maradt el is dugtam vacsira:%mrgreen%
margit2 2012.11.29. 18:16:33
... meggyőztél, kipróbálom, ha csak én eszek belőle akkor is egy kevés adaggal... aztán majd meglátom, hogy tetszik a többieknek.. Nekem fog ízleni úgy sejtem... %wink%
marisom 2012.11.29. 22:06:44
10dkg tésztához, 1 dl tejszín vagy tej, 10 dkg dió kell, és ízesíted kedvedre, cukrot ne tegyél bele, ha megbírod állni.